9.kolo: Dynamo Nelahozeves - FK Kosoř 1:2 (0:1)

07.10.2018 22:08

FK Kosoř potvridila roli favorita a zaslouženě si z dynama odváží tři body. Prakticky od první minuty si vypracovali Kasořtí borci převahu jenž trvala bezmála celý zápas. První branku zaznamenali již v osmé minutě kdy po špičkové kombinaci na jeden dotyk překonává Zavadila Jakub VEČEŘA - 0:1.

Zbytek první půle měli více ze hry hosté i když šance byli k vidění na obou stranách. V samotném závěru poločasu dostává domácí hráč Holý druhou žlutou a jde předčasně do sprch.

Po změně stran se začíná snažit o změnu skore i dynamo. V 58.minutě se to po centru KRATOCHVÍLA daří DUBSKÉMU, centr si zpracuje a z otočky srovnává na 1:1.

O tři minuty později zaúřadoval pan rozhodčí Sandev (jeho výkon nebudu rozebírat ale to co v zápase předvedl by nestačilo ani na IV třídu). Hostující kapitán Vodecký po souboji o balon u postraní čáry, evidentě udeřil domácího hráče do obličeje. Jasná červená, ale pan rozhodčí po dohodě s čárovým udělil pouze žlutou (oba byli od přestupku tak čtyři metry). Tato situace právem naštvala trenéra Kaplana, ale za protesty "vyfasoval" také jen žlutou.

V 67. minutě prosvištěl po levé straně hostující hráč stíhaný Dubským, byl faulován ale v pádu ještě stačil přihrát na hranici velkého vápna. Domácí přestali hrát v domění že pan rozhodčí zase něco odpíská, jeho píšťalka však záhadně mlčí. Balon si přebírá nikým nehlídaný Jakub SLUNÉČKO a střelou k tyči překonává Zavadila a posílá hosty do vedení - 1:2.

To dynamáky nakoplo a zatlačili hosty před bránu. V 77.minutě vysunul Kučera pěknou přihrávkou Křtěna, ale vyloženou šanci mu vyráží nad břevno Židlický. Z následného rohového kopu se k hlavičce dostává Vorel, jeho pokus mířil do vinglu, Židlický opět bravůrně chytá.

Pět minut před konce se do další stoprocentní šance dostává Janovský ale Židlického ani na dvakrát nedokázal překonat.

Ke konci zápasu dostává žlutou kartu hostující Karel Piták za hraní bez chráničů až na popud diváků, pan rozhodčí by si toho prostě nevšiml.

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 9.kolo 6.10.2018 16:00.

Dynamo Nelahozeves - FK Kosoř 1:2 (0:1)

Branky: 58. Dubský - 8. Večeřa, 67. Slunéčko.

ŽK: Vorel, Holý, Kučera, Janovský, Dubský, Zavadil - Bouška, Stejskal, Janoušek, Vodecký, Piták, Hrubý. ČK: 45. Holý (DYN) (po druhé žluté). Rozhodčí: Sandev. Diváků: 57.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Dubský, Kulhánek, Palička, Křtěn, Simon, Janovský, Holý, Kratochvíl Zd. (77. Kučera).

Kosoř: Židlický - Piták, Skřivánek, Růžička, Vodecký (K), Bouška (63. Hrubý), Večeřa, Slunéčko (73. Tkachenko), Stajskal, Janoušek (60. Vladyka), Bodeček.