Áčko poprvé v sezoně bez bodu, starší žáci zase vítězí

22.10.2016 20:45

Starší žáci proti Velkému Borku začali dobře a už po pěti minutách vedli, jenže hosté ještě do poločasu výsledek otočili a šli do kabin s jednogólovým náskokem. Chvíli po začátku druhé půle to již bylo 1:3 jenže naši nesložili zbraně a ještě v téže minutě snižují. Pět minut před koncem kapitán Jareš vyrovnává na 3:3. Když už se zdálo že dojde na penalty tak, střelec dne, Gabčo otáčí skore a kompetuje svůj hattrick. V poslední minutě přidává pátou branku Malotínský.

Áčko přivítalo v zápase 9.kola Dolní Bousov. Dynamo na soupeře vlétlo ve velkém stylu a již ve třetí minutě si na přetažený centr z pravé strany nabíhá Emmer, mezi dvěma obránci prostrkává balón na nekrytého ŠENKÝŘE který proniká do šestnáctky a může v klidu zakončovat, místo toho ale volí přihrávku na Pekárka k němuž se však míč nedostává, hostující obránce přihrávku blokuje a na volný balon si nabíhá KREJZA - 1:0.

Dynamo nadále pokračovalo v aktivitě ale již žádnou vyloženou příležitost si nevypracovalo, i když šancí bylo díky mizerně hrajícím hostům dost.

Druhý poločase se naši přizpůsobili špatné hře hostů kteří je najednou začali přehrávat. Netrvalo dlouho a hosté vyrovnávají, v 74.minutě po špatně odvráceném rohovém kopu střílí TOMÍČEK - 1:1.  Dvě minuty nato se opírá do balonu z hranice šestnáctky nejlepší hráč domácích KOŠTÍŘ a střelou k tyči nedává Romanu Zavadilovi šanci - 1:2. Naši se pak začali zoufale hnát do útoku ale kýžený vyrovnávací gól nepřineslo ani sólo Pavla Kobery. Po mizerném výkonu obou mužstev vyhrálo to horší a naši poprvé v sezoně nezískali ani bod.

 

A-tým, FITPARTNER GASTRO I.B třída skupina B, 9.kolo, 22.10.2016 15:30

Dynamo - Dolnobousovský SK 1:2 (1:0)

Branka: 3. Krejza - 74. Tomíček, 76. Koštíř.

Rozhodčí: Lacina. ŽK: Bednařík, Vágner - Koštíř. Diváci: 60.

Dynamo: Zavadil - Emmer, Dubský (K), Fomin, Vágner - Šenkýř (78. Došek), Bednařík (55. Simon), Holý, Minařík (78. Kratochvíl) - Krejza, Pekárek (59. Kobera).

---

Starší žáci, Okresní přebor, 9.kolo, 22.10.2016 11:00

Dynamo - STM Velký Borek/Řepín 5:3 (1:2)

Rozhodčí: Kotek. Diváci: 40.

Branky: 4., 45. a 69. Gabčo M., 64. Jareš, 70. Malotínský - 17. Nesládek, 28. Doležal, 45. Nikolenko.

Dynamo: Novák - Bálek, Kratochvíl, Chládek, Šebesta, Gabčo, Malotínský, Jareš (K), Němeček, Hájek, Branse, Plzák, Rieger.