Áčko prodlužuje venkovní mizérii / STŽ padli po boji

14.05.2017 17:03

A-tým se v okresním derby s FC Mělník, pokusil prolomit smůlu z venkovních zápasů a konečně přivést nějaký ten bodík. Buhužel ani dnes "resp. včera" se to nepodařilo. Domácí jenž šli již v 13. minutě do vedení, potvrdili tři body druhým golem pět minut před koncem, ale to už jsme hráli bez vyloučeného Jardy JINDŘICHA který si vykoledoval druhou žlutou kartu a tím červenou za zbytečné komentáře pana rozhodčího.

 

A-tým, FITPARTNER GASTRO I.B třída skupina B, 21.kolo 13.5.2017 17:00

FC Mělník - Dynamo Nelahozeves 2:0 (1:0)

Branky: 13. Veselý, 85. Janda.

Rozhodčí: Kosina. ŽK: Skopka - Minařík, Jindřich, Bednařík, Zavadil, Vágner. ČK: 79. Jindřich (DYN). Diváků: 34.

Mělník: Sekerka - Vernek (K), Vála, Jiskra, Skopka, Vlasák, Dvorný (36. Majzler), Tříška, Rolenc (90. Suchomel), Veselý, Žaba (67. Janda).

Dynamo: Zavadil (K) - Jindřich, Emmer, Vágner, Kratochvíl (81. Pekárek), Minařík, Holý, Šenkýř, Simon (56. Kaplan ml.), Bednařík, Kobera (67. Došek).

 

---

Starší žáci nastoupili proti vedoucím Čečelicím. V půměrném prvním poločase kdy se týmy jenom "oťukávali" získali hosté na konec zásadní jednogólový náskok. Nejhezčí akcí byl sólový průnik Tomáše NĚMEČKA který zkušeně přehodil gólmana hostí a srovnával na 1:1.

Začátek druhé půle Dynamo zaspalo a po dvou minutách inkasovalo třetí branku. Stále to byl ale průměrný zápas. Obrat paradoxně nastal v době kdy hosté dvěmi slepenými brankami zvíšili na 1:5. Od té chvíle jako by naše borce polila živá voda a začal stíhací kolotoč, během deseti minut se postupně trefili KRATOCHVÍL, GABČO a JAREŠ snížili až na 4:5. Bohužel na vyrovnávací branku již nezbyl čas a hosté si tak odvážejí tři body. Škoda, za výkon v posledních 20ti minutách si kluci zasloužili alespoň bod.

 

Starší žáci, Okresní přebor, 21.kolo, 13.5.2017 11:00

Dynamo Nelahozeves - STM Čečelice/Byšice 4:5 (1:2)

Branky: 20. Němeček, 60. Kratochvíl, 64. Gabčo, 70. Jareš - 16., 25. a 53. Gracias, 37. a 51. Balog.

Rozhodčí: Kortanová. ŽK: Němeček, Chládek - Vít. Diváků: 30.

Dynamo: Rieger - Bálek, Kratochvíl, Chládek, Gabčo, Jareš (K), Němeček, Hájek, Branse, Folbrecht, Mikš, Šebesta, Pitucha, Plzák, Novák, Malotínský.

Čečelice: Blecha - Hruška, Rauš, Macháček, Vlček, Gracias (K), Vlach, Hrůza, Balog, Sedláček, Vít, Güllich, Boháček, Vozáb, Vodička, Slavík, Kaplánek, Trnka.

---

Jediné představení přípravek měla dnes na starosti nejmenší kategorie. Minipřípravka přivítala taktéž vedoucí tým soutěže FK Roudnici.

Favorit zápasu byl jasný, ale mrňousové alespoň první poločasy obou utkání odehráli celkem slušně. Ve druhých poločasech ale ztráceli koncentraci a tak soupeř neměl žádný problém navyšovat skore. Vynikající výkon podal Tomáš HOLÁNEK ve druhém zápase, kdy se dostal do branky a skvěle zachytal.

 

Minipřípravka, Okresní přebor, 19.kolo (18.hrané), 14.5.2017 11:00
Dynamo Nelahozeves - FK Roudnice n/Lab. 0:19 (0:5) - 2:11 (2:4)

Branky Dynama: Fikejs 2.

Dynamo: Holina, Holánek - Fikejs (K), Machuta J., Machuta F., Kramer, Vedralová, Richtrmoc.