Antonín Šimek v kralupském FK 1901 dotrénoval

23.09.2014 09:34

Fotbalisté kralupského FK 1901 jsou po nedělní domácí porážce od béčka Libiše v rámci sedmého kola okresního přeboru bez trenéra. Ten dosavadní – zkušený Antonín Šimek – rezignoval.

„Můžu prohrát, ale se soupeřem, který je lepší. To, co jsme včera předvedli, byla katastrofa. Se soupeřem na pět šest gólů jsme prohráli. Znám naše podmínky a okolnosti, ale vše má své meze," potvrdil zanedlouho pětasedmdesátiletý trenér, že pro něj nedělní porážka byla pomyslnou poslední kapkou.

„Nechci se k tomu příliš vyjadřovat. Maximálně bych chtěl trenéru Šimkovi poděkovat za práci, kterou pro nás odvedl," komentoval jeho rozhodnutí Milan Repka, prezident FK 1901, a potvrdil, že po utkání kouč sám přišel a řekl, že končí. To měl původně v plánu až v zimní přestávce.

„Nedělní zápas už neunesl. Nedivím se mu, sám jsem z toho taky špatný," poznamenal Repka. Kouč si už v minulém týdnu v Mělnickém deníku posteskl, že je nešťastný z četných hráčských absencí. Podle Repky ovšem tentokrát nastoupila nejsilnější možná sestava. „Nic lepšího nemáme, ale když nedáte góly, tak nemůžete vyhrát. Kdyby to bylo v 16. minutě 4:0, nikdo by ani nemrknul, ale co my zahodíme, to je neskutečné. A tak je to celý podzim. Bohužel nám chybí koncový hráč."

A nejen on. Momentálně i trenér. „Zatím nemáme nikoho, i když nějaká jména tu jsou. Musíme to promyslet. Ani jsem z toho nespal," dodal Repka v pondělí dopoledne. 
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/op-antonin-simek-v-kralupskem-fk-1901-dotrenoval-20140923.html