Demolice Petrovic

09.06.2019 19:41

Poslední domácí zápas sezony s beznadějně posledními Petrovicemi nabídl gólové hody. Dynamo začalo svižně a hned ve třetí minutě se po levé straně prohnal Jarda EMMER, krásným centrem našel Davida VALDU ale ten v rozhodující chvíli branku přestřelil.

V 9. minutě zkoušel štěstí dalekonosnou pumelicí Dan KULHÁNEK, střela minula levou tyč jen o chlup. 

Obrana Petrovic odolávala jen do 13.minuty, v té si totiž Lukáš SIMON udělal výlet až do soupeřova levého rohu, tam se šikovně zbavil obránce a poslal přesný centr na hlavu Honzy HOLÉHO - 1:0.

Abych trochu přiblížil dění na hřišti, tak první "skoro střelu" vyslali hosté na Romana ZAVADILA až po dvaceti minutách.

Další branku zařídil nejlepší střelec dynama Luboš KREJZA opět přes levou stranu. Prokličkoval obranou a zpětnou přihrávkou našel nohu Honzy HOLÉHO který už neměl moc práce - 2:0.

Další gólovka přišla ve 32.minutě kdy balon (zase z levé strany) putoval po ose KREJZA-KUČERA-VALDA a posledně jmenovaný donutil hostujícího brankáře ZRŮBKA k parádnímu zákroku.

Třetí branku domácích přidal Luboš KREJZA sám po samostatné akci. Obránci hostí totiž jeho sólu jen přihlíželi a k překvapení všech se jeho ne zrovna nejlépe vyslaná střela "došourala" k pravé tyči - 3:0.

O minutu pozděli si na dlouhý pas naběhl David VALDA ale sám před gólmanem volil místo střely přihrávku zpět, petrovické v tu chvíli zachránil fakt že ho bohužel nikdo nepodpořil.

Poslední tečku prvního poločasu dostali hosté z pokutového kopu. Roman ZAVADIL sice vystihl směr střely Ondřeje ŠTEMBERKA ale gólu stejně nezabránil - 3:1.

Druhý poločas se již odehrával výhradně na polovině soupeře.

48. minuta, tečovanou střelu Jakuba KUČERY z přímáku vyškrábl gólman jen tak tak na roh. V zápětí opět KUČERA vystihl mizernou rozehru hostujícího gólmana ale střelu do prázdné branky mu zblokoval obránce.

Jakub KUČERA se dočkal o čtyři minuty později. Pohrál si s obranou a elegantně přehodil gólmana - 4:1.

V 68. minutě se po rohu KUČERY trefuje Jarda JINDŘICH - 5:1.

71. minuta a Jakub KUČERA zakočuje svůj výborný výkon skvěle kopnutým přímákem, gólman ZRŮBEK ale vytáhl excelentní zákrok a střelu vyráží. Poslední akce zápasu, Jarda EMMER nachází centrem Jardu JINDŘICHA a ten zvyšuje na konečných 6:1.

 

 

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 29.kolo 8.6.2019 17:00.

Dynamo Nelahozeves - SK Petrovice 6:1 (3:1)

Branky: 13. a 23. Holý, 68. a 90. Jindřich, 39. Krejza, 52. Kučera - 45. z pen. Štemberk.

Rozhodčí: Navrátilová. ŽK: Kratochvíl Zd. - Kubíček, Chlasták M., Chlasták P.. Diváků: 41.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Král, Jindřich, Kulhánek, Holý (46. Janovský), Valda, Simon, Kučera (75. Kochman R.), Krejza (40. Kratochvíl Zd.).

Petrovice: Zrůbek - Kašpar, Kubíček (46. Mandík J.), Fořt, Chlasták M. (70. Mandík L.), Schwarz, Štemberk (K), Chlasták P., Pelikán (43. Bílek), Čanda, Peterka (62. Čipera).

 

 

---

Mladší žáci, přátelsky, 9.6.2019 14:00

Dynamo Nelahozeves - AFK Veltrusy 3:2 (3:1)

Branky Dynama: 13. a 23. Sochor, 14. Veselý.

Rozhodčí: Veselý. ŽK: /. Diváků: 30.

Dynamo: Samec D. - Steinhauser, Schäffer, Kuchta A. (K), Samec. T., Denk, Sochor, Kuchta Š., Štorek, Veselý, Fikejs.

 

 

---

Mladší přípravka, okresní přebor sk. 5, 10.kolo, 9.6.2019 10:00

Dynamo Nelahozeves - FK Neratovice/Byškovice C 7:12 (4:5)

Branky Dynama: Hlavačka 2x, Kratochvíl T. 2x, Laibl M., Jahoda, Vymětalík V..

Dynamo: Fikejs - Hlavačka, Kratochvíl T., Fabian, Sopčák, Jahoda, Vlková, Laibl, Vymětalík V., Moravec, Mareš, Šebele.