Dohrávka 17.kolo: Dynamo - Hvozdnice 0:2 (0:1)

11.05.2011 00:53

17.kolo, 11.5.2011 18:00

Dynamo - Hvozdnice 0:2 (0:1)

Branky: Mráz z PK, Zavadil. ŽK: 1:2.

Dynamo: Černý – Vágner, Vrábel, Špaček, Jindřich – Kvarda, Horký, Kymr, Miler (80. Žlab) – Pekárek, Šíma (50. Stojka).

 

Dynamo znovu prohrálo a míří k sestupu

Fotbalisté Dynama se středečníporážkou znovu o něco přiblížili sestupu, a byť je příští soupeř Klecany bodově na dostřel, jeví se záchrana při současném rozpoložení spíše jako nadlidský úkol. „Chceme především dohrát soutěž se vztyčenou hlavou a neudělat nikde ostudu,“ potvrdil trenér Dynama Kaplan.

Nelahozeveštípřed slabou diváckou návštěvou poprvé inkasovali z pokutového kopu. „Jindřichovi to ve vápně spadlo na ruku, nevím, jestli se takové penalty pískají, ale budiž,“ popsal první z kritických momentů trenér.

Do vedení se ovšem mohl stejně tak dostat i jeho tým, kdyby Pekárek proměnil svou šanci. „Asi v patnácté minutě běžel sám na branku, ale nedal. To byl jeden z rozhodujících momentů,“ měl jasno Kaplan.

Druhou ránu zasadili hosté do otevřené obrany v samém závěru, a Dynamovcům se tak jako na jaře už tradičně nehodnotilo utkání dobře. „Fotbal oboustranně plakal. Bylo vidět, že hrají mančafty ze spodního konce tabulky. S nábojem a s A–třídou to tolik společného nemělo. Hosté vyhráli asi zaslouženě, více chtěli a bojovali,“ dodal trenér, podle kterého nepomohl utkání ani jeho termín.

„Myslím, že nebyl vhodně zvolený. Jediná středa, o které se rok dopředu ví, že se bude hrát čtvrtfinále mistrovství světa, takže přišlo pár lidí. Určitě dali přednost hokeji, což chápu,“ uzavřel Daniel Kaplan.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/dynamo-prohralo-a-miri-k-sestupu20110511.html