Druhé finále okresního poháru: SK Liběchov – Dynamo B 0:1 (0:1)

20.05.2009 00:22

2. finále okresního poháru, 20.5.2009

SK Liběchov - Dynamo B 0:1 (0:1)

Branka: 11. Pekárek. Rozhodčí: Hampl. ŽK: 3:1. Diváků: 150.

Liběchov: Duda – Lep, Veselý, Marek Malák, Šesták (80. Král), Koňarčík, Vacek, Pěkný, Dvořák, Hladký, Chaloupka.

Dynamo B: M. Kratochvíl – Vrábel, Dvorský, Pešta, Špaček, Bárta, Dvořák, Bondarev (46. Tůma), Pekárek, Šíma (89. J. Kratochvíl), Flídr.

 

Fotbalisté Dynama B také v odvetě potvrdili, že byli před finálovým soubojem okresního kola Českého poháru proti Liběchovu favoritem. Opakovala se týden stará výhra Nelahozevsi o jednu branku.

První poločas podle očekávání ovládlo Dynamo, které bylo vedle vedoucího gólu také fotbalovější. Po změně stran ale přišla na hřiště úplně jiná mužstva. Hosté se stáhli do obrany a začali bránit hubené vedení, což se jim nakonec se štěstím podařilo.

Druhá půle se nesla ve znamení převahy domácích a hrálo se prakticky jen na polovině hostů. Z množství šancí se ale neujala ani jediná, a tak mohl po zápase převzít střídající kapitán a předseda Dynama v jedné osobě Jiří Kratochvíl pohár pro vítěze.

Smutnit ale nemusí ani v Liběchově. Dynamo má právo účasti v krajském kole Českého poháru zajištěno z titulu svého „áčka“ hrajícího I. A třídu. Postupujícím z okresu je tedy i poražený finalista.