Dvořáka střídá na lavičce Dynama dvojice Šimek - Kaplan

23.04.2008 22:52

Jak potvrdil prezident klubu Jiří Kratochvíl, dosavadní trenér Stanislav Dvořák u týmu v úterý po vzájemné dohodě skončil. Do konce sezony ho nahradí dvojice Antonín Šimek - Dan Kaplan. Příčinou byly špatné výsledky, ale také hra. Pouhé tři body ze šesti zápasů, z toho čtyřikrát jsme nastupovali doma, je málo,“ vysvětlil krok Jiří Kratochvíl a dodal: „Bohužel hráčů není dvacet, abychom některé mohli přeřadit do béčka, tak to odnesl trenér, který je jeden. Podzim vyšel skvěle, za což patří Standovi dík, ale jaro už bylo horší. Dochází na má slova, že budeme rádi za střed tabulky. Standovi přejeme úspěchy v dalším angažmá.“

Co na svůj odchod říká trenér Dvořák? „Mužstvo nemělo výsledky. Na jaře se nám nedařilo a v tabulce jsme se začali propadat. Dalo se čekat, že k nějaké změně dojít musí. A jak to tak bývá, první na řadě je trenér,“ řekl zklamaným hlasem.

Dynamu se v jarních odvetách vůbec nedaří. Mužstvo nedokázalo zvítězit ani v jednom ze šesti zápasů a propadlo až na šesté místo tabulky. Pod vedením staronových trenérů se tým poprvé představí o nadcházejícím víkendu ve Zdicích.

O dosavadního kouče přišlo shodou okolností i béčko Dynama. Ze zdravotních důvodů totiž pauzíruje Pavel Heimrath.