Dynamo doma opět nadělovalo

04.11.2018 20:36

Sobotní zápas opět přinesl hodně šancí a branek. Dynamo hosty z Jílového přimáčkli před jejich branku hned od začátku zápasu.

Již ve druhé minutě připravil Krejza palebnou pozici pro Paličku, ten bombou málem přepůlil břevno jenže balón se k domácí smůle neodrazil za čáru ale pár centimetrů před. O pět minut později rozehrál Vorel přímák přesně na Müllerovu hlavu, Martinův pokus však jen těsně míjí levou tyč. 9.minuta, Janovský se u rohového praporku prosmýkl kolem obránce, posunul si balon do vápna a krásnou přihrávkou před bránu pobídl domácí útočníky ke skórování. Domácí útočníci byli ale o krok zpět.

Na další vyloženou šanci se muselo čekat až do 40 minuty, kdy tvrdou střelu zpoza vápna vyrazil hostující Vavřina jen na kopačky Paličky, Pavel však odkrytou branku netrefuje. Gólovou radost si tak domácí borci nechali až na úplný konec poločasu. Honza Vorel rozehrál rohový kop, opět našel hlavu Martina Müllera a ten se již nemílil - 1:0.

Do druhé půle vlétlo Dynamo s ještě větší vervou než do začátku zápasu a na další přesný zásah nemuselo čekat dlouho.

48. minuta, závar před hostující bránou, sérii dorážek proměňuje až Petr Dubský - 2:0. Tím se začala neuvěřitelná čtvrthodina zápasu do níž se vměstnali čtyři branky.

Domácí se neradovali dlouho, ihned po rozehrání dostali hosté Zavadila pod tlak, tomu se nepoved odkop od brány, míč se dostal pouze na hranici velkého vápna kde ale už byl nabíhající Jenkele. První střelu do odkryté brány se ještě podařilo zblokovat ale dorážku si Jenkele nenechal vzít - 2:1.

V 54.minutě našel Vorel křížnou přihrávkou Simona, ten po sólovém průniku zkusil přehodit vyběhnuvšího gólmana, lob se mu podařilo vyrazit jen k volnému Krejzovi který už moc práce neměl - 3:1.

60.minuta: Přímý kop rezehrávají Müller s Vorelem. Prvně jmenovaný vyslal krásnou střelu do pravého horního rohu branky, Vavřina neměl šanci - 4:1.

68.minuta přinesla kuriózní situaci, zřejmě Janovský překonal gólmana a jeho střela by pravděpodobně skončila v síti nebýt nového hráče na hřišti Michala Branseho. Michal se do šance dostal po dvou minutách na place, chtěl gól pojistit ale místo doklepnutí balonu do prázdné brány jí prostě překopl.

73.minuta, Vorel nabídl gólovku Krejzovi, tomu ale balon lehce skočil a Luboš místo střely balon jen odevzdal brankáři.

87. minuta uzavřela gólový účet tohoto zápasu. Holý prostrčil míč Paličkovi a bylo hotovo - 5:1.

Poslední šance přišla v 90 minutě, Vorlův přímák zakončuje Janovský jen do tyče.

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 13.kolo 3.11.2018 14:00.

Dynamo Nelahozeves - FC Jílové 5:1 (1:0)

Branky: 45. a 59. Müller, 48. Dubský, 54. Krejza, 87. Palička - 49. Jankele.

Rozhodčí: Chovanec. ŽK: Kratochvíl Zd.. Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K) (66. Branse), Vorel, Müller, Dubský - Janovský, Simon, Holý, Křtěn - Krejza (77. Kratochvíl Zd.), Palička.

Jílové: Vavřina - Bodlák, Škvor, Jankele, Javůrek (74. Krch), Hrobník, Mařík (K), Hanuš, Dvořáček, Vostárek, Štrach.

 

 

---

V dalším zápase s týmem z chvostu tabulky jsme se dlouho nedokázali gólově prosadit.

Byla to přehlídka zmařených šancí, kdy bylo až k nevíře, co dokážeme nedat…

Soupeř bojoval statečně v deseti (víc jich nepřišlo), ale rozdíl v kvalitě byl výrazný a po čtvrt hodině jsme konečně dali gól a do poločasu jsme jich přidali ještě 6. Beřkovice byly v útoku bezzubé a horkotěžko se bránily našim útokům. Po přestávce jsme polevili, každý se chtěl předvést a skórovat. Hra podle toho vypadala, bylo to rozlítané a chvílemi se hra zvrhávala do stylu „Vše na Jirku (Karla, Kryštofa…), aby si taky dal góla…“. Nakonec jsme na vytouženou desítku dosáhli, ale čisté konto bohužel neudrželi. Střelecky se vytáhli Aleš s Jindrou, oba vystříleli hattrick.

 

Dorost, okresní přebor, předehrávka 17.kola 3.11.2018 10:00

STM Dolní/Horní Beřkovice - STM Dynamo/PTZ Nelahozeves 1:10 (0:7)

Branky: 86. Turšner - 34., 40. a 42. Hájek, 41., 59. a 63. Ludický, 85. Chodora, 16. Němeček, 23. Kochman R., 36. Branse.

Rozhodčí: Kympl. ŽK: bez. Diváků: 10.

Beřkovice: Šoltés (K) - Čermák, Tajč, Bartoš, Beránek, Hrdlička, Bílek, Tichý, Turšner, Oláh, Kvída.

Dynamo/PTZ: Novák - Balhar, Jareš P., Němeček, Chládek, Fišer, Kochman R., Branse, Kratochvíl V., Hájek, Ludický (K), Chodora, Šebesta J., Šebesta D., Indrouch.

 

 

---

Starší přípravka, okresní přebor. 9.kolo 3.11.2018 11:00

TJ Sokol Dolany - Dynamo Nelahozeves 9:2 (3:0)

branky Dynama: Bechyňová 2.

Dolany: König - Berková, Dobš, Kaválek (K), Sochor, Svojsíková, Šoch, Špička, Vysoký, Bahenský.

Dynamo: Samec D. - Holina, Moučka, Fikejs, Brandejská, Denk, Sopčák D., Křivánek, Bechyňová.

 

 

---

Mladší přípravka, okresní přebor. 9.kolo 4.11.2018 10:00

Dynamo Nelahozeves - FK Neratovice/Byškovice 2:10 (0:5)

Branky Dynama: Kratochvíl T. 2x

Dynamo: Kratochvíl T., Hlavačka, Lupínek, Moravec, Šebele, Richtrmoc, Laibl M., Vymětalík V..