Dynamo na vítězné vlně

31.03.2019 20:04

Týden po vynikajícím úspěchu ničí Dynamo dalšího favorita. Tentokrát hořkost porážky ochutnal Sokol Klecany.

Utkání začalo ve velkém tempu, a šance přibívali na obou stranách. Dynamo však mělo v prvním poločase více vyložených šancí. V 10.minutě rozehrál Jakub KUČERA přímý kop kterým našel před bránou Luboše KREJZU. Krejza šikovně sklepl na střed vápna na nabíhajícího HOLÉHO jenže ten z deseti metrů přestřeluje bránu.

Další šance Honzi Holého přišla o 5 minut později, kdy se znovu dostal nikým nehlídán ve vápně k balonu, ale i druhá šance končí mimo bránu.

Za svůj vynikající výkon se dočkal ve 28. minutě, hostujícímu obránci spadl v pokutovém území balon na ruku a rozhodčí nekompromisně píská penaltu, HOLÝ jde kopat a nedává gólmanovi hostí šanci - 1:0.

Těsně před koncem poločasu se přes dva obránce procpal rychlík VALDA ale ve stoprocentní šanci sám proti brankáři neuspěl.

Druhý poločas začal perfektně už po pěti minutách se do další šance dostává znovu David VALDA jenom tentokrát před golmanem nevolí zakončení ale přihrává na nabíhajícího Jakuba KUČERU - 2:0

V 57.minutě měl další gol na kopačkách KREJZA, ale ze zhruba 40 metru netrefuje opuštěnou bránu soupeře (hostující golman byl totiž na výletě v poli).

Za další dvě minuty dorážel, po závaru v pokutovém území hostí, Holý do odkryté brány jenže obránce stačil dorážku tečovat na roh.

V 63.minutě se neskutečným zákrokem blýskl Roman Zavadil. Střelu z těsné blískosti totiž reflexivně vytěsnil mimo bránu.

Pět minut před koncem zápasu se dočkali golové radosti také hosté. Na další hlavičku Aleše PFEIFERA z bezprostřední blízkosti již Zavadil nedosáhl - 2:1.

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 19.kolo 30.3.2019 15:00.

Dynamo Nelahozeves - TJ Sokol Klecany 2:1 (1:0)

Branky: 28. z pen. Holý, 51. Kučera - 85. Pfeifer.

Rozhodčí: Vaňousek. ŽK: Křtěn, Emmer, Krejza - Dvořák, Chrdle, Mančal. Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Vorel, Jindřich, Emmer (K), Dubský, Křtěn (63. Simon), Holý, Kymr, Valda, Kučera (68. Kulhánek), Krejza.

Klecany: Kelemen - Mančal, Panýrek, Janovský (71. Másílko), Smíšek (71. Kuneš), Chrdle, Pfeifer (K), Zuskin, Urban (81. Malý), Žampach, Dvořák.

 

 

---

Dorost, okresní přebor, 11.kolo 30.3.2019 11:00

STM Dynamo/PTZ Nelahozeves - FK Kralupy nad Vltavou B 1:0 (1:0)

Branky: 9. Sabolčík vlastní.

Rozhodčí: Eder. ŽK: Chládek, Branse, Fišer, Šebesta D. - Alberovský, Bálek, Glogas. Diváků: 50.

Dynamo/PTZ: Fišer - Jareš P., Balhar, Šebesta D., Branse, Kratochvíl V., Chodora, Šebesta J., Kochman R., Hájek Jin., Ludický, Novák, Chládek, Gabčo, Koníček.

Kralupy B: Šestořád - Huml, Jedlička, Alberovský (K), Glogas, Hájek Jak., Mathon, Sabolčík, Bálek, Svojtka, Slivenecký, Zabilanský, Pitucha, Vránek.