Fotbalisté Dynama se vracejí do skupiny, kterou před časem vyhráli

09.07.2015 11:54

Mělnicko bude mít opět zastoupení hned ve dvou skupinách fotbalové I. B třídy.

Fotbalisté Dynama Nelahozeves se v nadcházející sezoně představí okresním fanouškům už jen při domácích zápasech. Po dvou ročnících v mělnicko-boleslavské skupině se v I. B třídě vracejí do kladensko-rakovnického „áčka". Změnu potvrdil čtvrteční losovací aktiv Středočeského krajského fotbalového svazu.

„Pokud to bude pravda, tak je to dobře. Do této skupiny jsme asi i chtěli a hlásili se. Čekají nás zase jiní soupeři a možná, že to vychází i kilometrově blíž," reagoval na novinku trenér Dynama Daniel Kaplan. To, že se v Nelahozevsi podívají za „starými známými" rádi, není zase až takové překvapení. Když se tam po sestupu z I. A třídy a následném projetí okresního přeboru představili v sezoně 2012/2013, hned z toho bylo další první místo. Takže vzpomínky jsou to mimořádně příjemné.

Druhého postupu do vyšší soutěže v řadě se ale tehdy vzdali a zamířili do společnosti mělnických týmů. Tam už se jim tolik nevedlo, v obou případech z toho bylo umístění ve středu tabulky, naposledy na šestém místě. K prvnímu mistrovskému utkání do Nelahozevsi zavítá Nižbor, jeden z šesti týmů, s nímž se Dynamo před necelými třemi lety nepotkalo.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/fotbaliste-dynama-se-vraci-do-skupiny-kterou-pred-casem-vyhrali-20150709.html