Janovský s Krejzou poslali Petrovice na poslední místo

11.11.2018 20:19

Opět shrnutí trenéra Dana Kaplana:

"Celý zápas jsme měli mírnou převahu, domácí jsme do vážnější šance nepustili. Nebezpečné centry pochytal dobře chytající Zavadil. Vypracovali jsme si během zápasu několik šancí, tři proměnili a zaslouženě vyhráli, krásný gól vstřelil do šibenice z vápna Janovský a vítězství pojistil dvěma góly Krejza."

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 14.kolo 11.11.2018 14:00.

SK Petrovice - Dynamo Nelahozeves 0:3 (0:2)

Branky: 28. a 56. Krejza, 3. Janovský.

Rozhodčí: Polák. ŽK: Štemberk, Fořt, Pelikán - Janovský, Holý, Simon. Diváků: 70.

Petrovice: Zrůbek - Mandík J., Fořt (38. Kašpar), Talaváňa (69. Kubíček), Kicl (51. Čanda), Čipera, Chlasták M., Pelikán, Štemberk (K), Mandík L., Chlasták P..

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Müller, Dubský - Janovský (77. Branse), Simon, Holý, Křtěn - Krejza (88. Špaček), Palička (58. Král).

 

 

---

Po několika zápasech s lehkými soupeři jsme odjeli do Tišic, kde nás čekal šestý tým tabulky. Do branky nastoupil Karel, zraněný Kuba jen fandil z lavičky. Že to nebude lehký zápas bylo vidět hned od začátku. Byl to spíš urputný boj a fotbalové krásy moc nenabídl. Na náš vedoucí gól po přímočaré akci (Aleš hlavičkou přehodil brankáře po krásném Petrově centru) soupeř hned odpověděl brankou z přímého kopu. Potom to byla tahanice o každý balón bez větších šancí. Až v samém závěru poločasu si na roh naběhl do malého vápna Petr a nekompromisně nás poslal opět do vedení. Po přestávce Tišice tlačili a dočkali se vyrovnání. Poté dokonce kopali po faulu penaltu, ale Karel nás podržel a střelu vyrazil! Hru jsme pak vyrovnali a předvedli několik pěkných akcí, bohužel bez ohrožení brány. Nakonec rozhodl dnešní hrdina Petr, který se opět prosadil po rohu a poslal odražený míč do sítě. Závěrečný tlak Tišic jsme ustáli a odvezli si tak cenné vítězství. A stále jsme první!

 

Dorost, okresní přebor, předehrávka 16.kola 11.11.2018 11:00

TJ Sokol Tišice - STM Dynamo/PTZ Nelahozeves 2:3 (1:2)

Branky: 11. Kuchař, 72. Tarziev - 43. a 78. Jareš P., 9. Ludický.

Rozhodčí: Stibůrek. ŽK: Ludický, Šebesta D., Kochman R. (všichni DYN). Diváků: 40.

Tišice: Hampl - Brodský, Adámek, Oplt, Krajč, Kuchař, Pokorný, Trédl, Štráchal (K), Šindelka, Tarziev, Červinka, Semerák, Čapek, Vít, Nejezchleba.

Dynamo/PTZ: Fišer - Balhar, Jareš P., Němeček, Chládek, Kochman R., Branse, Kratochvíl V., Hájek, Ludický (K), Chodora, Šebesta J., Šebesta D., Indrouch, Novák.