Na Dynamu by rádi přivítali útočníka

11.01.2008 23:11

Mezi úplně prvními zahájili přípravu na odvetnou část I. A třídy fotbalisté Dynama Nelahozeves.

Od 3. ledna se hráči scházejí nejméně dvakrát týdně, tréninkový dril si zpestřují zápasy na zimním turnaji. V Praze – Štěrboholích našel tým přemožitele až v prvním vystoupení po novém roce, celkově čtvrtém na turnaji. Nad síly Dynama bylo posílené vyšehradské béčko (5:2).

Podle vyjádření prezidenta Jiřího Kratochvíla dochází přes zimu v kádru jen k minimálnímu pohybu. „Dohnal bude dál v Roudnici, jestli na hostování, či přestup, se ještě dohaduje. Koukolíček se chce vrátit do Postřížína,“ uvedl klubový šéf, který stručně okomentoval i příchody do mužstva: „Získali jsme na přestup ze Sparty brankáře Romana Zavadila, Petr Dubský se vrátil z hostování v Jesenici. Jinak s týmem trénují dorostenci Miler, Král a Brejša.“

Realizační tým čtvrtého celku podzimního pořadí v A skupině druhé nejvyšší krajské soutěže by rád přivítal k Pekárkovi ještě dalšího útočníka. „Uvidíme, co se do začátku odvet podaří,“ dodal Jiří Kratochvíl.

O nadcházejícím víkendu Dynamovci odehrají pátý zápas na turnaji proti Dolním Počernicím. V úterý už si to namíří na pětidenní soustředění do Malé Úpy.