Padla bída na Dynamo. Loni už mělo o deset bodů víc

15.10.2013 10:00

Trenér Kaplan věří, že se mužstvo brzy zvedne a nebude se trápit v suterénu tabulky.

Na své konto si o víkendu připsali už pátou porážku z šesti posledních kol. Fotbalisté Dynama Nelahozeves po šestibodovém vstupu do letošního ročníku zažívají v I. B třídě něco, na co určitě nejsou zvyklí. Pro důkaz stačí porovnání s loňským rokem, kdy měli ve stejnou dobu na kontěo plných deset bodů víc. „Je to špatné," není nad aktuální bilancí příliš do řeči trenéru Danielu Kaplanovi.

A není se co divit. Na Dynamu hráli v posledních letech vždy na čele tabulky, teď se po více než čtvrtině soutěže krčí až na jedenácté příčce. „Kádr doznal několika změn a výsledky zatím nejsou," krčí rameny bývalý prvoligista Kaplan a přidává další argument: „Jak všichni víme, tak s mělnickými týmy se tak lehce nevyhrává a ty boleslavské jsou na tom fotbalově velice dobře. Naposledy Dolní Bousov hrál výborně a ne náhodou to vede."

Na to, aby i nezasvěcený zjistil, kde vedle změny fotbalového „klimatu" a zabudovávání nových posil hledat konkrétní problémy Dynama, stačí letmý pohled do tabulky. Nebýt kontumace několika výsledků nováčka z Kralup, je Dynamo vůbec nejhůře střílející mužstvo skupiny, jehož průměr činí jen něco málo přes jeden gól na zápas. Kouč Dynama nemůže než souhlasit, že v útoku je to zatím jedno velké trápení.
Zdroj: https://melnicky.denik.cz/fotbal_region/padla-bida-na-dynamo-loni-uz-melo-o-deset-bodu-vic-20131015.html