Po dlouhé době prohra

09.05.2014 09:29

V dalším jarním utkání si Dynamo udělalo “výlet“ do Bělé pod Bezdězem, tedy týmu, který se nacházel na předposlední příčce tabulky B třídy, takže bezpodmínečně hráči Dynama museli bodovat. Ale nezačali úplně šťastně, hned v 5.minutě domácí z úhlu otevřeli skóre utkání - 1:0. Dynamo bylo ale lepším týmem, Pekárek se dostal do vyložené šance, ale potvrdil svojí “formu“ z jara, když trefil jen brankáře domácích. Hned z následného rohu ale hosté vyrovnali, když k centru se dostal Krejza, který našel Vrábela a ten srovnal na 1:1. Po chvilce ale domácí opět vedli, opět z úhlu se trefil domácí útočník - 2:1. Do 5 minut bylo opět srovnáno, po centru Krejzy srovnával hostující Kymr - 2:2. Takže po 20-ti minutách hry byl výsledek zatím 2:2, což se divákům určitě líbilo, méně už trenérům. Po zbytek poločasu bylo Dynamo lepším týmem, ale branku už se do poločasu nepodařilo vstřelit. Ve 2.poločase bylo Dynamo opět lepším týmem, hráči si vypracovali několik šancí, ale ani jednou míč nerozvlnil síť. To se stalo až v 89.minutě, kdy po levém křídle utekl Hudeček, který nahrával Horkému do prázdné brány a ten dával na konečných 2:3. Dynamo získalo důležitou výhru a už čtvrtý zápas v řadě neprohrálo.

 

Ve svém dalším zápase Dynamo přivítalo tým z Vysoké, pro klid potřebovalo opět minimálně bodovat. Domácí opět nastoupili bez několika hráčů základní sestavy. Domácí měli výborný nástup, kdy hned v 1.minutě si vytvořili minimálně 2 šance. Do své 100% šance se dostal opět Pekárek, ale jak je jeho tradicí na jaře, opět nedal, tentokrát vůbec netrefil bránu. A tak přišel trest, z rychlého brejku se dostal ke střele hostující útočník, který trefil přímo šibenici a domácí brankář Lorenz neměl šanci - 0:1. Domácím se ale rychle podařilo vyrovnat, kdy skvělou přihrávku dostal za obránce Hudeček, který vyrovnával na 1:1, za tohoto stavu se šlo do kabin. V průběhu 1.poločasu byl vyloučen hostující hráč, který strčil do hráče Dynama a rozhodčí neváhal vytáhnout červenou kartu. Po přestávce byli domácí jasně lepším týmem, hráči Vysoké hrozili jen z brejků. Vysoká bránila v osmi lidech na vápně, Dynamu se obtížně dostávalo do šancí. V 94.minutě nesmyslně hostující hráč sestřelil domácího Krejzu, který z penalty rozhodl na konečný výsledek 2:1 pro domácí. Důležité vítězství pro Dynamo.

 

Po 4 utkání, kde Dynamo získalo 12 bodů a vždy vyhrálo o jeden gól, zajíždělo na hřiště Pšovky Mělník, tedy týmu, který má postupové ambice. Dynamo mělo opět dobrý začátek, kde si vytvořilo ze začátku zápasu 2 šance. V přibývajících minutách utkání se hrálo nahoru dolů, domácí byli lepším týmem, ale do šancí je hostující obrana nepouštěla. Tak domácí udeřili až z rychle rozehrávaného rohového kopu, kdy hosté zaspali, domácí nacentrovali a útočník Pšovky dával první gól utkání - 1:0. Jak je klasický z posledních utkání, hostující Pekárek se dostal opět do 100% šance, ale opět nedal. A tak se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí. Po změně stran byli hosté mírně lepším týmem, ale do žádné vyložené šance se nedostali. Domácí zdržovali jak jen mohli, z druhého poločasu se toho moc neodehrálo a tak utkání skončilo hokejovým výsledkem 1:0, Dynamo odehrálo ale dobré utkání.