POZVÁNKA NA NÁBOR

27.02.2016 22:01

TJ Dynamo Nelahozeves přijme do svých řad malé i větší fotbalisty

Začněte s fotbalem od malička, přijďte 16. března na hřiště

Má vaše dítko aspoň trochu sportovního nadání? Přemýšlíte, kam byste nejlépe nasměrovali přemíru jeho energie? Oddíl kopané TJ Dynamo Nelahozeves přijme do svých řad nové začínající fotbalisty a fotbalistky do týmů dětských přípravek – mini, mladší a starší. Přijímáme chlapce i dívky ve věku od pěti do deseti let (ročníky 2006 až 2011).

Rádi vás přivítáme na náborovém tréninku, který se uskuteční ve středu 16. března od 17 hodin na fotbalovém hřišti TJ Dynamo Nelahozeves. Vaše dítě ihned zapojíme do kolektivu, a pokud se mu bude trénink líbit, může začít docházet pravidelně.

Trénujeme dvakrát týdně hřišti Dynama, v zimním období v tělocvičně. Na podzim a na jaře měříme síly s dalšími dětskými týmy v mělnickém okresu na mistrovských zápasech, v turnajích a přátelských utkáních. Podzimní i jarní sezónu vždy zakončujeme tzv. dokopnou, na níž mohou děti změřit síly se svými rodiči, a na závěr je čekají odměny a slavnostní raut.

Naše tréninky jsou zaměřeny na základní fotbalovou průpravu – osvojení si práce s míčem, orientaci v prostoru, samostatné a rychlé rozhodování, spolupráci v týmu, výchovu k radosti ze hry, touhu a odvahu hrát. Vaše děti se budou v kopané zdokonalovat pod vedením zkušených trenérů.

Tréninkové metody jsou přizpůsobeny věku dětí, s těmi nejmenšími probíhá výuka fotbalových dovedností ve formě různých zábavných her. Věřili byste, že si můžete na fotbale zahrát třeba na myslivce a na zajíce?

Učíme děti hrát fotbal tak, abychom i ty nejmenší dostali na hřiště a do hry, nikoliv do pozice věčných náhradníků na střídačce.

Chcete-li se stát součástí stoleté fotbalové tradice v Nelahozevsi, přidejte se k nám. Těšíme se na vás.

Miloš Mojžíš
TJ Dynamo Nelahozeves
tel. 602 592 862
email: mojzis@nela.cz