Příprava: Dynamo - FK Vysoká 3:0 (3:0)

25.07.2007 18:15

Liběchovský pažit svědčil více Dynamovcům

Na neutrálním hřišti v Liběchově se hrál v prvním poločase rychlý, svižný fotbal.

Ve středu hřiště to byl vcelku vyrovnaný boj, před oběma brankami však byli důraznější hráči Dynama. Útočníci Vysoké se kombinační hrou před brankou Dynama neprosazovali, tak to zkoušeli střelbou z dálky, ale bez valného úspěchu.

Ve 14. minutě zacentroval zleva na vzdálenější tyč Pekárek a nejmenší hráč na hřišti – Stojka hlavou otevřel skóre. Zhruba po půlhodině přišla chvíle i druhého nelahozevského útočníka – Pekárka. Ten se proháčkoval středem hřiště a své sólo z půlky okořenil kličkou gólmanovi Michalu Finkousovi a střelou do prázdné branky.

Na druhé straně měl smůlu Pešan, s jehož střelou k tyči měl gólman veliké potíže. Gól ale padl opět do sítě Vysoké, když třetí branku přidal z penalty Walter.

Ve druhém poločase měli i borci z Vysoké několik slibných šancí na zkorigování výsledku, ale střelecké štěstí se k nim obrátilo zády. Podobně dopadl i nelahozeveský Klempt, jehož křížná střela se odrazila od tyče.

 

„Je to náš první přípravný zápas. Chybělo nám několik hráčů, dali jsme příležitost mladým. Každé utkání s takovým kvalitním soupeřem je pro nás přínosem. V sobotu hrajeme na turnaji v Dolních Beřkovicích a pak ještě na turnajích v Lužci a Velkém Borku,“ řekl po utkání trenér Vysoké Václav Řízek.

„Pro nás to byl naopak jeden z posledních přípravných zápasů. I. A třída začíná už 5. srpna. Zkoušeli jsme několik nových hráčů, kteří měli šanci prokázat svoje hráčské kvality,“ dodal nový trenér Dynama Stanislav Dvořák.

 

Přípravné utkání, Liběchov, 25.7. 2007 17:00

Dynamo - FK Vysoká 3:0 (3:0)

Branky: 14. Stojka, 29. Pekárek, 37. Walter z penalty Rozhodčí: Duda