Příprava: Nové Strašecí - Dynamo 4:1 (1:0)

05.02.2011 11:37

5.2.2011

Nové Strašecí - Dynamo 4:1 (1:0)

Branky: Vašák 2, Ducár, Kaválek - Kymr.

 

Soupeř Dynama byl z kategorie nejtěžších. Novému Strašecí patří po podzimu třetí místo v krajském přeboru, čemuž odpovídal i konečný výsledek (4:1). Úroveň utkání ale komplikoval silný vítr.

První poločas toho příliš k vidění nepřinesl. Strašečtí se dostali do vedení po trefě Ducára – 1:0. Druhé dějství už nabídlo alespoň více branek, avšak kvůli větru končila drtivá akcí nezdarem. O dvoubrankové vedení Strašeckých se postaral Vašák, který se zanedlouho trefil ještě jednou. Čtvrtou branku domácích přidal Kaválek. Hosté neodjeli s prázdnou, podařilo se jim Kymrem vstřelit alespoň čestný úspěch.

Na tom, že zápas značně ovlivnilo větrné počasí, se po závěrečném hvizdu shodovali oba trenéři. Domácí Miloslav Mrázek navíc dodal: „Snažili jsme se hrát po zemi, protože jakýkoliv dlouhý balón utekl do zámezí. Taktika se místy dařila. Vždy hrajeme po třech trénincích a utkání bereme jako zpestření zimní přípravy.“

„Hrálo se za velkého větru, což fotbalu hodně škodilo. Jinak byl soupeř lepší, bylo vidět, že hraje o třídu výš. Alespoň jsme si ale mohli vyzkoušet obrannou hru,“ nechal se slyšet Daniel Kaplan z Dynama.