Příprava: Slovan Velvary - Dynamo 1:8

07.03.2010 00:00

7.3.2010 17:00

Slovan Velvary - Dynamo 1:8

Branky: Dynama: Pešta (2), Topor (2), Válek, Pekárek, Kymr, Vrábel.

Dynamo: Lorenc – Vrábel – Vágner, Jindřich, Špaček – Klempt, Kymr, Dvorský, Válek – Mašek, Pekárek (Pešta, Topor, Bondarev, Němec, Horký).

 

Dynamo si zahrálo na přírodní trávě

Velvary - Možnost opravdu si vyzkoušet, jak by mohlo koncem týdne vypadat hřiště na Pšovce, dostali A-třídní fotbalisté Dynama.

Nelahozeveští změnili plán a v neděli nehráli na umělce s Veltrusy, ale na přírodním trávníku ve Velvarech. Proti domácím si svěřenci trenéra Kaplana navíc řádně zastříleli, vyhráli 8:1.

„Hřiště bylo velmi dobře připravené. Kluci si mohli vyzkoušet, jak to může klouzat a jaká bude potřeba obuv,“ uvedl trenér Dynama, který litoval pouze zranění Zbyňka Špačka. „Má něco s kolenem, uvidíme. Jinak jsme se sešli celkem všichni.“

Vysoké vítězství trenér týden před derby na Pšovce rozhodně nepřeceňuje. „Výsledky z přípravy toho moc nenapoví, ale určitě je příjemnější vyhrát, než se někde trápit, nebo prohrát. V sobotu na Pšovce to ale bude něco úplně jiného. Na derby se ale vždy těším – přijdou lidi a je o co hrát. Tomu odpovídá i nasazení.“