Smolná prohra

23.09.2018 20:22

Po sérii zápasů kdy Dynamo naprosto nezvládalo vstupy do utkání přišel pravý opak. V utkání s Velkou Dobrou vedlo již po 11 minutách 2:0 ale ani to k vytoužené výhře nevedlo. Dynamo nesmyslně pustilo hosty do utkání a již nedokázalo zabránit náporu hostů, kterým se podařilo i s velkým štěstím výsledek otočit.

Začátek zápasu vyšel domácím skvěle. Do sestavy se po delší době vrátil Martin Müller, netradičně nastoupil v záloze a bylo to na hře znát. Už v šesté minutě se mohl radovat z branky ale hostující gólman Červenka jeho hlavičku mířící do "vinglu" bravůrně vytáhl na roh. Ihned po rozehrání rohu se balon opět dostává k MÜLLEROVI, jeho střelu golman kryje, jenže na dorážku Petr DUBSKÉHO je krátký - 1:0.

O 5 minut později vyhrává osobní souboj David VALDA, přesprintuje obránce a parádním centrem nachází Adama JANOVSKÉHO který střelou z voleje do protipohybu brankáře zvyšuje - 2:0.

Po této akci přebírá iniciativu Velká Dobrá. 13. minuta - k zakončení se dostává hostující Hovorka, jeho prudká hlavička ale končí na levé tyči Zavadilovi branky, následná dorážka už jde mimo. Dynamo pomalu pouští hosty do hry což vycítil právě již zmiňovaný Hovorka, po čtvrthodině hry se po zaváhání Dubského dostává ke střele, naštěstí vysoko přestřeluje. Ve 21. minutě mu to ale již vyšlo, Daniel HOVORKA si naběhl na centr a hlavou přeloboval Romana Zavadila - 2:1.

Minutu nato se do 1000% šance dostává David Valda, řítí se sám na Červenku ale netrefuje branku. Poté se ještě dostávají do šancí hostující Volman ale hlavně skvěle hrající Martin Müller. Jeho přímý kop ale Červenka vyráží.

Druhý poločas opět pokračuje minisouboj Müller-Červenka, golman hostí je dnes pro Müllera nepřekonatelný, likviduje mu další dva přímáky.

To musí Dynamo mrzet, protože v 62. minutě je po dalším útoku velkodobrovských vyrovnáno. Roman Zavadil se sráží s jedním z obránců a Jakub PORAZIL doráží balon "šourákem" do sítě - 2:2.

Po deseti minutách mohli hosté ještě vedení zvýšit, ale Roman Zavadil jen taktak vyráží tečovanou střelu mimo.

 Neuvěřitelné se stalo skutkem v 79 minutě, Jakub KALOUSEK šťastným lobem přehazuje Zavadila - 2:3.

S blížícím se koncem se s výsledkem něco snaží udělat trenér Kaplan. Na hřiště se dostává Zdeněk Kratochvíl, Martin Müller a Honza Vorel se posouvají do útoku. Nastává tak celkem kuriózní situace kdy se na hrotu útoku oběvují oba stopeři. Pět minut před koncem se tento risk málem vyplácí, na skvělý centr Kratochvíla si naběhl právě Vorel ale dnes neprůstřelný Červenka jeho pokus z blízka opět kryje.

Na závěrečné sekundy, kdy měl Zdeněk Kratochvíl k dispozici tři rohy za sebou, se do vápna odhodlává i Roman Zavadil. Nic už se však nestalo a z velmi pěkného zápasu si tři body odvážejí hosté. 

 

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 7.kolo 22.9.2018 16:30.

Dynamo Nelahozeves - FC Čechie Velká Dobrá 2:3 (2:1)

Branky: 7. Dubský, 12. Janovský - 22. Hovorka, 62. Porazil, 79. Kalousek.

Rozhodčí: Blatný. ŽK: Kulhánek, Křtěn, Emmer, Kratochvíl Zd., Zavadil - Kalousek, Sekanina, Porazil, Hrubý, Volman. Diváků: 70.

Dynamo: Zavadil - Emmer (K), Vorel, Dubský, Jindřich - Valda (74. Kratochvíl Zd.), Kulhánek, Müller, Holý - Křtěn (79. Král), Janovský (56. Simon).

V. Dobrá: Červenka - Andruchovič, Hurych, Honetschläger, Volman, Dufek (K) (75. Lev), Hovorka (67. Hrubý), Bílek, Porazil, Sekanina, Kalousek.

 

 

---

V 5. kole jsme přivítali lídra tabulky a od začátku jsme se do něj pustili s plným nasazením. Výsledkem bylo vedení 2:0 po poločase, kdy po hezkých kombinacích skóroval dvakrát R. Kochman. Po přestávce jsme tempo udrželi a Radim dokonal svůj první dorostový hattrick. Hned nato sice soupeř snížil, ale to bylo vše, co jsme mu dovolili. Po zatím nejlepším výkonu jsme vyhráli zaslouženě 3:1.

 

Dorost, okresní přebor, 5.kolo 22.9.2018 11:00

STM Dynamo/PTZ Nelahozeves - STM Čečelice/Byšice 3:1 (2:0)

Branky: 15., 38. a 67. Kochman R. - 70. Güllich.

Rozhodčí: Stibůrek. ŽK: Hájek, Kochman R. - Rauš L., Rauš D.. Diváků: 30.

Dynamo/PTZ: Novák J. - Jareš P., Němeček, Chládek, Kochman R., Fišer, Branse, Kratochvíl V., Gabčo, Hájek, Ludický (K), Balhar, Šebesta J., Indrouch, Chodora, Šebesta D..

Čečelice/Byšice: Macháček - Kundrát (K), Zeman, Rauš D., Velan M., Rauš L., Hrůza, Hruška, Balog, Buriánek, Güllich, Kvída, Velan L., Šesták, Vlach, Novák V., Hlaváček, Gracias.

 

 

---

Mladší žáci, okresní přebor. 3.kolo 23.9.2018 12:00

Dynamo Nelahozeves - SK Vojkovice 5:8 (2:3)

Branky: Bálek 3, Plzák 2 - Homolka 3, Žížala 2, Dvorský 2, Kunst.

Rozhodčí: Hamšík. ŽK: bez. Diváků: 5.

Dynamo: Štorek - Steinhauser, Plzák, Schäffer, Kebrle, Kuchta A. (K), Pitucha, Kuchta Š., Sopčáková D., Samec T., Křivánek, Fikejs.

Vojkovice: Žížala - Dvorský, Homolka, Chromý, Král, Kunst (K), Roub, Janda, Hulo, Krejča.

 

 

---

Starší přípravka, okresní přebor. 3.kolo 22.9.2018 14:00

SK Postřižín - Dynamo Nelahozeves 21:1 (12:1)

Branka dynama: Samec D..

Postřižín: Bednář - Hanáček (K), Chodura, Koudelka, Kolář, Tomáš.

Dynamo: Samec D./Holina - Veselý, Machuta J. (K), Machuta F., Sopčák D..

 

 

---

Mladší přípravka, okresní přebor. 3.kolo 22.9.2018 10:00

FK Čechie Kralupy - Dynamo Nelahozeves 20:0 (12:0)

Branky Dynama: /.

Dynamo: Prokop, Laiblová A., Laibl M., Fabian, Šebele, Moravec, Lupínek, Hlavačka, Bittner, Vymětalík V..