S prázdnou odjelo i Jíloviště

28.04.2019 20:42

Sobotní zápas opět potvrdil že je tým Dana Kaplana v perfektní pohodě. Dynamo, které se do sobotního zápasu pyšnilo skvělou jarní bilancí čtyř výher a tří remíz při skóre 10:1!!!, přijel prověřit další papírově silnější protivník: TJ Jíloviště. Hosté, v jejichž řadách působí i někdejší legendární útočník pražské Sparty Horst Siegl se svým synem, byli domácím ale zcela rovnocennými soupeři. 

Utkání však měl v rukách, resp. v nohách, jiný hráč. Jirka KŘTĚN.

Ten se při absenci Jakuba Kučery ujal rozehrávaní standardních situací a hned v 8.minutě pálil z přímáku jen těsně mimo.

V 9.minutě prodloužil Krejza hlavou přihrávku Valdovi, ale ten ve stoprocentní šanci střílí vysoko nad.

V desáté minutě zahrozili také hosté. Oto Houdek vyslal dalekonosnou pumelici která orazítkovala Zavadilovo břevno.

O dvě minuty později spálilo dynamo největší šanci (tedy spíš dvojšanci) prvního poločasu. KŘTĚN zahrál parádně přímý volný kop, balon se odrazil od břevna ale jen těsně před brankovou čáru. Následnou dorážku (zřejmě Holý) poslal opět do břevna ale opět se míč odrazil jen před brankovou čáru.

Další gólovku dynama měl na hlavě Petr DUBSKÝ v 18.minutě, ale Křtěnův roh umístil jen těsně vedle. 

Ve 22.minutě se chybičky dopustil Roman Zavadil, špatnou rozehrávku zachytil hostující Janoušek který se tak dostal do stoprocentní šance ale ZAVADIL hrubku napravuje parádním zákrokem. O minutu později si na parádní balon od obránců nabíhá Valda, posílá centr na Krejzu jenž pálí jen do boční sítě. Ve 26.minutě pálí HOLÝ po Křtěnově přetaženém rohu z voleje jen těsně nad.

33.minuta byla konečná pro Petra Dubského, který si po likvidačním zákroku hostujícího Houdka poranil koleno.

První půle plná šancí tak skončila 0:0.

Druhý poločas byl již mnohem vyrovnanější. 55.minuta, opět utekl David VALDA, opět centr na Luboše Krejzu ale jeho dorážku vytěsňuje golman Valtr jen do tyče. V 58.minutě se do tisíciprocentní šance dostal nejlepší hráč hostí Janoušek, hlavičku mu Zavadil se štěstím vyrazil a následnou dorážku poslal jen do tyče.

61. minuta, Zdeněk KRATOCHVÍL nachází přímákem Luboše KREJZU - 1:0.

V 70.minutě vyzkoušel pozornost golmana hostí Dan KULHÁNEK ale jeho dělovku Valtr vyráží.

77.minuta Kratochvílova bomba jen těsně mimo.

S přibívající minutami se do větších a větších příležitostí dostávali hosté.  Největší z nich ale skončila v 87.minutě na břevně.

V 90.minutě přenechal Krejza přihrávku Křtěnovi (protože byl v ofsajdu) a Jirka KŘTĚN naložil s nabídkou fantasticky - 2:0.

 

 

A-tým, SPORT INVEST I.A třída skupina A, 23.kolo 27.4.2019 17:00.

Dynamo Nelahozeves - TJ Jíloviště 2:0 (0:0)

Branky: 61. Krejza, 90. Křtěn.

Rozhodčí: Chovanec. ŽK: Simon, Holý, Valda, Křtěn - Rezek, Houdek. Diváků: 50.

Dynamo: Zavadil - Kymr, Emmer (K), Dubský (37. Kratochvíl Zd.), Jindřich - Křtěn, Valda, Simon (60. Kulhánek), Holý, Krejza, Král.

Jíloviště: Valtr - Siegl ml., Janoušek F., Bezpalec, Rezek, Šorna (K), Frank, Houdek, Janoušek V. (76. Siegl st.), Adamča, Mlejnek.

 

 

---

Dorost, okresní přebor, čtvrtfinále, 28.4.2019 10:15.

SK Mšeno Dynamo/PTZ Nelahozeves 1:7 (1:3)

Branky: 17. Hanzal - 22., 39., 55., 63., 82. a 84. Kochman R., 35. Fišer.

Rozhodčí: Demeter. ŽK: Šebesta D., Fišer. Diváků: 20.

Mšeno: Dvorščík Š. - Zajíc L., Kollárik, Koucký, Stejskal, Seres, Zajíc M. (K), Kos, Hanzal, Podolák, Horník, Homuta, Kopečný, Albrecht, Ščasný, Guttenberg, Dvorščík A..

Dynamo/PTZ: Novák (K) - Jareš P., Balhar, Šebesta D., Branse, Kratochvíl V., Fišer, Chodora, Kochman R., Hájek Jin., Ludický (K), Šebesta J., Koníček, Šimek F..

 

 

---

Mladší žáci, okresní přebor sk. 3, 4.kolo, 28.4.2019 12:00

Dynamo Nelahozeves - SK Mšeno 1:10 (1:3)

Branky: 35. Veselý - 23., 40., 48. a 52. Pokorný, 15., 25. a 42. Hnízdil, 60. a 70. Brejla, 30. Kroupa.

Rozhodčí: Stejskal. ŽK: /. Diváků: 10.

Dynamo: Samec D. - Steinhauser, Schäffer, Brandejská, Kuchta A., Samec T., Denk, Kuchta Š., Bechyňová, Moučka, Kebrle, Fikejs, Max, Veselý.

 

 

---

Mladší přípravka, okresní přebor sk. 5, 3.kolo

Dynamo Nelahozeves - FC Čechie Kralupy B 8:12 (3:6)

Branky dynama: Hlavačka 2x, Jahoda 2x, Lupínek 2x, Laibl M., Kratochvíl T..

Dynamo: Fabian, Hlavačka, Kotrčová, Laiblová A., Laibl M., Sopčák D., Moravec, Vymětalík V., Mareš, Jahoda, Richtrmoc, Lupínek, Kratochvíl T., Šebele.