Štěrboholský turnaj: Dynamo - Slovan Hradištko 2:2 (2:0)

08.02.2009 23:31

Štěrboholský turnaj, 8.2.2009 15:30

Dynamo - Slovan Hradištko 2:2 (2:0)

Branky Dynama: Kymr, Kratochvíl.

Dynamo: Lorenc – Astaloš, Vrábel, Dubský, Špaček – Kymr, Němec, Pešta, Horký – Pekárek, Kratochvíl.

 

Nelahozeves ztratila dvougólový náskok

Další utkání fotbalistů Dynama Nelahozeves na štěrboholském turnaji, tentokrát proti Slovanu Hradišťko, skončilo remízou 2:2.

Dynamo sehrálo svůj čtvrtý zápas v rámci zimní přípravy na turnaji ve Štěrboholech. Proti sokovi z I. A třídy si chtělo spravit chuť po porážce s dorostem Meteoru z minulého týdne.

Hned první poločas nasvědčoval tomu, že si Nelahozeveští tentokrát odvezou vítězství, když skórovali Kymr s Kratochvílem, zdálo se to více než jasné. Prvně jmenovaný si dobře naskočil na centr spoluhráče a hlavou nedal brankáři Slovanu Hradišťko šanci.

Když si pak Kratochvíl pohrál s obranou soupeře a ukázkově přehodil gólmana, vypadalo to, že Dynamo svůj náskok už neprohospodaří.

Ve druhém poločase, který se dohrával už pod umělým osvětlením, však stejně jako v zápase s Unionem Vršovice svůj náskok neudrželo a po dvou centrech z pravé strany bylo srovnáno.

Oproti utkání s Vršovicemi však tímto výsledkem skončil i celý zápas a Nelahozeves si tak do pohárové tabulky připsala další bod.

„Je škoda promarněného náskoku, ale vzhledem k tomu, že jsme zápas neodehráli v ideální sestavě, je nakonec uspokojivý,“ zhodnotil stručně zápas trenér Dynama Dan Kaplan.