Štěrboholský turnaj: Dynamo - Slovan hradištko 6:0 (2:0)

08.03.2009 21:37

Štěrboholský turnaj o 11.místo, 8.3.2009

Dynamo - Slovan Hradištko 6:0 (2:0)

Branky: Bondarev, Dvorský, Pekárek, Kymr, Horký, Kratocvhíl.

Dynamo: Lorenc – Vágner (45. Schoř), Vrábel, Jindřich, Dubský – Kymr, Kratochvíl, Němec – Bondarev (45. Horký) – Pešta (30. Topor), Dvorský (45. Pekárek).

 

Dynamo zakončilo svou účast na štěrboholském turnaji kanonádou

Fotbalisté Nelahozevsi odehráli v neděli svůj poslední zápas na turnaji ve Štěrboholech s týmem Slovanu Hradišťko. Souboj o 11. místo nebyl vyrovnaný a Dynamo rozstřílelo svého soupeře vysoko 6:0.

Dynamo se ujalo vedení po gólu Bondareva, který zužitkoval centr Kymra. Další branka nelahozevského týmu na sebe nenechala dlouho čekat. Kratochvíl vybídl přihrávkou k sólu Dvorského, který přehodil brankáře Slovanu.

Dvoubrankovým rozdílem skončil první poločas a ani v tom druhém Dynamo svého soupeře nešetřilo. Naopak. brankostroj se rozjel naplno. Na tři nula zvyšoval Pekárek střelou do prázdné brány. Čtvrtý gól přidal po pěkné samostatné akci Kymr, když obešel dva protihráče a střelou podél brankáře Hradišťka rozvlnil síť. Pět nula svítilo na ukazateli skóre po voleji Horkého. Gólový účet pak završil Kratochvíl, který po spolupráci s Pekárkem střílel do prázdné branky.

„Dnes jsme odehráli snadné utkání, což nám umožnil zejména odevzdaný soupeř. Hráčům jsem po utkání kladl na srdce, že mistrovský start bude o něčem jiném, ale pro psychiku je takové utkání určitě lepší, něž kdybychom sehráli generálku s nějakým silným soupeřem a dostali podobnou nakládačku my,“ shrnul utkání kouč Dynama Dan Kaplan.