Štěrboholský turnaj: Dynamo - Union Vršovice 2:4 (1:0)

25.01.2009 23:55

Štěrboholský turnaj, 25.1.2009

Dynamo - Union Vršovice 2:4 (1:0)

Branky Dynama: Pešta, Dvorský.

Dynamo: Lorenc – Vágner, Vrábel, Žambůrek (Špaček), Šíma – Kymr, Dvorský, Jindřich, Horký – Pekárek, Pešta (Schoř).

 

Dynamo ve Štěrboholech podruhé nezvítězilo

Fotbalisté Dynama Nelahozeves se o uplynulém víkendu představili na turnaji ve Štěrboholech s týmem Unionu Vršovice, ale svůj dvougólový náskok nakonec prohospodařili.

Nelahozevští nepřijeli na zápas v ideální sestavě, ale na hře to znát moc nebylo a poločasový výsledek 0:1 pro Dynamo neodpovídal tomu, že by pražské mužstvo působilo o soutěž výš.

Když Nelahozeves přidala po změně stran další gól, zdálo se být o výsledku rozhodnuto, ale pražské mužstvo mínilo jinak. Naložilo mužstvu Dynama čtyři góly a konečné skóre přetavilo ve svůj prospěch (4:2).

„Nejeli jsme na zápas kompletní. Přijela s námi spousta kluků z B-mužstva, ale i tak se nám utkání podařilo zvládat. Bohužel na konci se vše obrátilo proti nám a díky zbytečným gólům jsme prohráli. Mrzí mě branky po standardních situací, které padaly z malého vápna. Nicméně je dobře, že nás takový výsledek nenechá usnout na vlně uspokojení a donutí nás před mistrovskou sezonou ještě pracovat. Mrzí mě zranění Plicky. Jestli se dá, nebo nedá včas dohromady, pro nás může hrát v bojích o záchranu nezanedbatelnou roli,“ uvedl trenér Dynama Dan Kaplan.