Stoprocentní Hrobce

24.03.2018 19:47

První jarní mistrovský zápas dopadl pro Dynamo dobře. Tři body jsme si přivezli z hřiště v Hrobcích, na kterém zůstáváme letos neporaženi.

Zápas samotný moc fotbalové krásy nepřinesl. Již od začátku zápasu se hrálo převážně na polovině Byšic, ale o nějakém gólovém zakončení nemohla však být ani řeč. Obléhání Byšické branky nakonec slavilo úspěch v 18. minutě, kdy skrz pokutové území propadl centr až ke kopačkám Jardy Emmera a ten propálil vše co měl v cestě - 1:0. (to také byla poslední střela na Byšickou branku).

Kdyby zápas v této minutě rozhodčí ukončil nic by se nestalo. Ve druhé polovině zápasu se Byšice lehce nadechli k náporu ale bez větší šance.

Dynamo tedy ve větrném počasí vyválčilo tři body. Ještě stojí za zmínku střelecká bilance obou týmů: přímé střely na bránu 1:1 !!!

 

A-tým, PRODIET I.B třída skupina B, 14.kolo 24.3.2018 15:00, UMT Hrobce

Dynamo Nelahozeves - TJ Byšice 1:0 (1:0)

Branky: 18. Emmer.

Rozhodčí: Sandev. ŽK: Kučera, Emmer - Svačina, Čurda, Hrodek, Sivák, Holina. Diváků: 15.

Dynamo: Zavadil - Emmer, Vorel, Jindřich (K), Vágner - Bednařík (83. Simon), Kulhánek, Holý, Zhukovskyy (74. Pekárek) - Krejza (90. Kratochvíl), Kobera (60. Kučera).

Byšice: Hnízdil - Čurda (K), Sivák, Novák, Holina, Lauda (63. Hrodek), Kučera, Svačina, Kmeťo, Obusanya (72. Tumbas), Šteiner (67. Hakl).