Zimní turnaj: Sokol Branov - Dynamo 4:3 (2:0)

14.02.2010 10:02

14.2.2010 10:00

Sokol Branov - Dynamo 4:3 (2:0)

Branky: M. Červenka 3 (2 z PK), Kraus – Pekárek, Špaček, Němec z PK.

 

Dynamo podlehlo týmu z okresního přeboru

Dalším kolem pokračoval novostrašecký zimní turnaj. Fotbalisté Dynama si ve svém čtvrtém utkání připsali druhou porážku. Po Lhotě nedosáhli na body překvapivě ani v utkání se Sokolem Branov, vedoucím celkem rakovnického okresního přeboru.

Jako první se v zápase ujal vedení Branov z penalty. O něco později bylo pro domácí ještě veseleji po trefě Červenky, který dorazil odraženou střelu – 2:0. Nelahozeves se pokoušela o kontaktní branku, ale do konce první půle už se výsledek nezměnil.

Vstup do druhého dějství se ale hostům vyvedl náramně. Stačily dvě akce jako přes kopírák, po kterých srovnali na 2:2. Centr z pravé strany a následná střela skončila dvakrát za zády Fraňka.

Domácí tým se ale snažil dál a to se vyplatilo. Po rohu, na který si naběhl Kraus, odskočil Branov na rozdíl jedné branky – 3:2. Následně Dynamo srovnalo z penalty – 3:3. Poslední slovo měl ale přece jen tři minuty před koncem Branov. Nelahozeves zahrála po rohu ve vápně rukou a další branovskou penaltu proměnil opět Michal Červenka – 4:3.

„Prohrát s takovým soupeřem bychom neměli ani v přípravě,“ soudil po utkání hostující trenér Daniel Kaplan a k utkání hraném na náročném terénu dodal: „Klouzalo to na každém kroku a bál jsem se zranění hráčů. Proto jsem jim řekl, aby chodili do soubojů s opatrností. První poločas jsme možná trochu podcenili, přístup hráčů byl špatný. Trochu jsme si to vyříkali a druhý už byl o dost lepší. Kluci si vypracovali hodně šancí. Co se mi ale nelíbilo, bylo bránění standardních situací. Z jedné byl gól, ze druhé penalta, to by se nám stávat nemělo.“

Příští víkend čeká Dynamo náročný dvojzápas proti Novému Strašecí a Jesenici.