Zimní turnaj: Sokol Nové Strašecí - Dynamo 4:1 (1:0)

22.02.2010 09:49

20.2.2010 14:00

Sokol Nové Strašecí - Dynamo 4:1 (1:0)

Branky: Mrázek 2, Ducár 2 -  ?

 

Dynamo se s turnajem rozloučilo výhrou

Fotbalisté Dynama Nelahozeves o víkendu uzavřeli své premiérové účinkování na zimním turnaji v Novém Strašecí.

Z náročného dvojutkání s domácím celkem a Jesenicí vytěžili tři body a bez ohledu na výsledek dohrávky mezi Jesenicí a Mutějovicemi obsadí s vyrovnanou bilancí tří výher a tří porážek čtvrté místo. Prvenství slaví Doksy.

Ve svém předposledním vystoupení Nelahozeveští prohráli s účastníkem krajského přeboru, Sokolem Nové Strašecí, 4:1.

Do utkání vstoupily oba celky aktivně, ale postupem času převzali otěže zápasu strašečtí fotbalisté. Po necelé půlhodině se samostatnou akcí blýskl Jan Mrázek a střelou zpoza vápna otevřel skóre. I když šancí bylo k vidění dost, první poločas skončil nejtěsnějším rozdílem.

Druhý poločas už se strašeckému mužstvu vyvedl mnohem lépe, co se týká branek. Střídající Kaválek v 55. minutě drze vnikl do pokutového hostí, kde byl následně faulován. Lukáš Mrázek pokutový kop s přehledem proměnil – 2:0.

Nelahozeveští nehodili flintu do žita a za necelých deset minut z trestného kopu překonali Kuta – 2:1. Hosté cítili šanci a hnali se dopředu, domácí nezůstávali pozadu a zahodili několik slibných šancí. Naději na zisk alespoň jednoho bodu sebral až strašecký forward Ducár. Dvěma pohlednými akcemi v 70. a 80. minutě hosty doslova sestřelil – 4:1.

Turnajovou bilanci si svěřenci trenéra Kaplana vylepšili v neděli vítězstvím v poměru 2:0 nad Jesenicí.